dinsdag 29 april 2008

What after the learning?!

Hallo marketingpeople!

Toekomst, ... een magisch woord, niet? En die hebben jullie zelf in de hand!
De marketing- en creativiteitsimpuls die jullie nu leren kennen en ervaren kunnen jullie zelf in praktijk omzetten en zo jullie marketingtalent verder ontwikkelen.

Jullie maakten reeds kennis met Stichting Marketing, de grootste marketingorganisatie van Belgiƫ, waar professionelen, starters en studenten elkaar ontmoeten en elkaar leren.
Stichting Marketing is ook actief in Gent, en ja, door en voor studenten. Ook jij kan daarbij aansluiten om je marketingwise volledig te laten gaan! Momenteel werken we met 4 jongeren, elk werkzaam of studerend in een verschillende branche van de marketing.

Wat kan dit voor jou betekenen?
- Op en top networking
- Samenwerken met scholen, lectoren en organisaties
- Theorie in praktijk omzetten
- Je eigen creativiteit en passie botvieren
- Je CV updaten met een waardevolle ervaring
- Je speaking talents uitbreiden, je marketinginzicht vergroten, partners overhalen, ...

Om kennis te maken organiseren we daarom op 8 mei, vanaf 20 uur de After-info night. Een interactieve avond, om elkaar voor te stellen en wat jij voor Stichting Marketing Gent kan betekenen (en omgekeerd natuurlijk). Bedoeling is om er een losse avond van te maken, een Q & A, een gastspreker over marketingnetworking, en ... Blackjack! Om je inzichten te testen en een leuke prijs te winnen!
Nadien is er naar goede gewoonte een kleine party!

Kortom, wil jij de echte marketing proeven en meedraaien in een groot netwerk, kom dan op 8 mei naar B'eau'Thing om 20h in de Stropkaai (verlengde Ter Platen- Kinepolis) te Gent.

Inkom is gratis, gratis drinks en leuke prijzen! Inschrijven kan via stichtingmarketinggent@gmail.com.

See ya!

Het SMG -team,
Sara, Eveline, Michiel en Davy

Geen opmerkingen: